فرماندار بندرعباس:
۲۰۲ پروژه دهه فجر در شهرستان بندرعباس مورد بهره برداری قرار می گیرد
فرماندار بندرعباس گفت: اعتبار کل پروژه های قابل افتتاح شهرستان بندرعباس در دهه فجر سال جاری ۳۳۲۴۰ میلیارد ریال است
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بندرعباس ، *عزیزاله کناری فرماندار* در گفتگویی با واحد روابط عمومی این فرمانداری گفت: اعتبار پروژه های آماده کلنگ زنی در دهه مبارک فجر ۱۸۴۳۰ میلیارد ریال می باشد و تعداد پروژه های آماده کلنگ زنی ۶ پروژه است که پروژه های افتتاحی شهرستان بندرعباس به لحاظ اعتباری معادل ۳۰ درصد و به لحاظ تعداد معادل ۲۰ درصد کل پروژه های افتتاحی استان می باشد.
فرماندار بندرعباس در ادامه افزود:* بیشترین تعداد و اعتبار در فصل مسکن و عمران شهری و روستایی با ۴۵ پروژه و اعتبار ۱۴۳۱۱ میلیارد ریال است.
عزیزاله کناری در پایان بیان کرد:* ۲ پروژه منتخب شهرستان بندرعباس با اعتبار ۷۴۰ میلیارد ریال توسط دکتر همتی استاندار محترم هرمزگان در اولین روز از دهه مبارک فجر افتتاح و به بهره برداری رسید.